Nærbutikken er alltid åpen!

Vareutvalget er det samme som tidligere: CARAVAN-KORT og BØKER FRA RESTLAGER

FIKSE DEN GREIA. VERKTØYKASSE FOR HVERDAGSSPRÅKET

Fikse den greia – verktøykasse for hverdagsspråket henvender seg både til de som skal arbeide med ordene som skrivemedhjelpere i skole, kulturskole eller på fritiden og direkte til elevene. Gjennom en reise og 29 reparasjoner deles innspill, tanker og erfaringer for å (gjen)oppdage verdien av egen kunnskap og finne (igjen) ordene, slik at bruksverdien øker. Målet er ikke å skape store fortellere, men å oppdage at rett ord til rett tid gjør det mulig å dele tanker og opplevelser.

TILBUD: 100,- NOK (Ordinær pris 150,-)
Pakketilbud på klassesett!

TA KONTAKT FOR Å BESTILLE!

CARAVAN-KORT. KOMPLETT

Caravan-kortene er utviklet som et hjelpemiddel til forfatterbesøk og skrivekurs. Kortstokken er ment å være en starthjelp for den som vil få andre til å skrive, men kan også fungere som inspirasjon til egenskriving. Caravan-kortene er først og fremst rettet mot barneskolen, men erfaring viser at de også fungerer for ungdom og voksne.

Skriveren kan:

  • FABULERE
  • FORTELLE
  • FORKLARE

I boksen finner du ordkort, åpne kort for flere/nye ord (egen mal følger med), bruksanvisning og en sort pose for ord, kort og gjenstander.

CARAVANKORT KOMPLETT: 500,-
Tilbud knyttet til forfatterbesøk og skrivekurs!

 

EKSTRA ORDKORT

250,- NOK

TA KONTAKT FOR Å BESTILLE!

Skriv ut!

Kreativ skriving i skolen

Boka henvender seg til voksne som vil være skrivemedhjelpere, først og fremst lærere i grunnskolen og kulturskolen. Boka handler om forfatteres møte med elevers kreative skriving i skolen og de erfaringene både elever, lærere og forfatteren selv kan ta med seg fra dise møtene.

Forfatteren kommer som kunstner inn i klasserommet og kan med sin innfallsvinkel til litteratur og skriving gi læreren verdifulle bidrag til undervisningen. forfatteren møter nesten alltid engasjerte og ivrige elever og lærere som vil vite mer om hvordan de kan bruke erfaringene i egen skrivevirksomhet. Denne boka er et bidrag til å bygge bro mellom litteratur som kunst og litteratur som lesestimulering, mellom kunst og skole.

Jeg holder kurs og foredrag med utgangspunkt i stoffet i denne boka - blant annet i regi av Norsk Kulturskoleråd.

TILBUD: 100,-

BØKER FRA RESTLAGERET


Desembergata 24

Boka er desverre utsolgt, men det arbeides med et nytt opplag mot 2019!

Desembergata 24
er et godt og gammelt hus, og alle som bor der kjenner hverandre. Men etter at bestekameraten Ola flyttet, blir dagene lange for Johannes. Da er det han og fru Halvorsen i tredje får alle tiders idé: De vil hjelpe småmusene i Desembergata med julestria! Det er jo så mye som behøves for å kunne feire en riktig musejul: Dropspapir og spindelvev og småspiker og sånn - og gyngestolpotet og en fleskebit på skrå. Men hvor kan de finne en støvel uten tå - og hvor skal Johannes få en ny kamerat fra? Så en dag er den nye kameraten der - og det rare er at han kommer fra det landet Ola reiste til - fra Chile!

Desembergata 24 er en høytlesningsbok med ett kapittel for hver av de 24 dagene i adventstiden, ideell som ramme for juleforventningene i småbarnsfamiliene.


CARAVAN. BØKENE

CARAVAN er fire bøker i en spenningsserie om Syver og Inga. Fortellingen starter den natta noen dumper ei gammal camingvogn innerst i Blindveien, utenfor rommet til Syver.

CARAVAN I - skjult i skyggene

Birko, Syvers hund, er forsvunnet. Ei mystisk campingvogn dukker opp. Og på Vrakplassen sniker noen rundt i nattemørket. Hvor er Birko? Hvem eier vogna? Og hvem skjuler seg i skyggene? Sammen med bestevennen Inga forsøker Syver å finne svar.

CARAVAN II - sirkler av tegn
I den andre boka er Syver, Inga og Ferdinand (og selvsagt CARAVAN) på ferie i Danmark. Det er da de oppdager at noen forfølger dem ...

CARAVAN III – skyggespill
Syver, Inga og Ferdinand har ristet av seg forfølgerne. Men hvorfor ble de forfulgt?Hva er det med Regnbuevogna? I håp om å få svar drar de til Avignon i Frankrike for å finne Syvers storebror, Gabriel. Det er tross alt han som har gitt dem den spesielle campingvogna. I Avignon venter teaterfestival og flere mystiske hendelser ...

CARAVAN IV - det innerste øyet
Nervene er i høyspenn på Vrakplassen. Galimas, forbryterligaen som har forfulgt Inga, Syver og Ferdinand gjennom Europa, er på vei. Ferdinand har tenkt ut en plan, men vil de lykkes? Vil de klare å lure Galimas?


TA KONTAKT OM DU LETER ETTER ANDRE BØKER FRA RESTLAGERET!